Veilig mailen met Zivver

De Korenschoof gebruikt Zivver voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie

Vanaf 8 september 2022 gebruikt De Korenschoof Zivver om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. Hierdoor garanderen wij dat wij deze gevoelige informatie met de modernste beveiliging versturen, en dat niemand anders dan jij de inhoud van de e-mail kan lezen.

Hoe verstuur je via Zivver een beveiligde mail naar De Korenschoof?
Wil je ons een mail sturen waar persoonlijke gegevens en/of privacygevoelige informatie in staat? Dan kun je ons beveiligd mailen via Zivver. Dat kan door op deze link te klikken: neem contact op met De Korenschoof via een veilige Zivver verbinding.  Nadat je je naam en e-mailadres hebt ingevuld, ontvang je vanuit Zivver een mail. Volg de stappen die in deze mail staan om via een veilige verbinding contact met ons op te nemen!

Hoe open je een bericht dat via Zivver is verstuurd?
Hebt je een e-mail ontvangen van De Korenschoof via Zivver? Dan opent je dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Hier moet je een toegangscode of sms-code invoeren (zie hieronder). In deze filmpjes zie je hoe iemand zonder Zivver-account een bericht ontvangt en leest.

Bericht openen met een toegangscode
Je hebt een beveiligd bericht ontvangen. Degene die je het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het bericht kunt lezen. De afzender heeft daarom een toegangscode aan jou doorgegeven, via de post, telefonisch of persoonlijk. Klik op “Klik voor bericht” en vul deze toegangscode in. Nu kun je het bericht lezen. Heb je geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender.

Bericht openen met een sms-code
Je hebt een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Degene die je het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het kunt lezen. Klik op ‘Klik voor bericht’ en daarna op ‘SMS sturen’. Vul dan de code in die je op jouw telefoon ontvangt. Nu kunt je het bericht lezen.

Wilt je reageren op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd?
Je leest het bericht dat via Zivver is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als je op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop “Beantwoorden”. Je kunt dan in het antwoordveld direct jouw reactie typen. Eventueel kun je ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. Je verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvang je weer een notificatie per e-mail.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!
Het is belangrijk dat je wijzigingen in jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met je blijven communiceren. Je kunt ons op de volgende manier op de hoogte stellen van wijzigingen: via uw contactpersoon binnen onze organisatie, telefonisch op 0541-727508 of per mail via info@zbdk.nl.

Meer over Zivver
Met Zivver kun je veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. Zivver versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die je veilig wilt versturen. Verstuur je een bericht via Zivver, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet. Daarnaast voorkomt Zivver met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Vragen?
Heb je vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kun je het ontvangen bericht niet openen? Of heb je vragen over Zivver? Neem dan contact op met Zivver via: support@zivver.com. Meer weten? https://www.zivver.nl.